THAUMA GYÓGYCIKK – Gyógyászati Segédeszköz Szaküzlet
Thauma Gyógycikk

Fizetési információk, díjak

 

Fizetési lehetőségek

 

Az Online Szaküzletben az alábbi fizetés lehetőségek közül választhat a Vásárló:

 

i) Utalással előre (a visszaigazoló e-mailben közöltek szerint)

ii) Bankkártyával megrendeléskor (ÁTMENETILEG FELFÜGGESZTVE TOVÁBBFEJELSZTÉS MIATT)

iii) Utánvéttel 499 999,-- Ft értékhatárig (azaz a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával)

iv) Szaküzletben átvételkor (ezen esetben gyöngyösi szaküzletünkben bankkártyával és készpénzzel fizethet)

v) Utalással utólag (egyedi paraméterű írásbeli keretszerződés fennállása esetén választható)

 

A webáruházban feltüntetett árak az áru megrendelésének időpontjában aktuális Online Szaküzlet árak, forintban értendők és az áfát tartalmazzák.  A vásárlás nincs minimum összeghatárhoz kötve. Az árak nem tartalmazzák a házhozszállítás költségét, illetve az utánvét különszolgáltatás költségét.

 

Szállítási díj

 

A szállítási díj 19 999 Ft vásárlási összegig 1 980 Ft, 20 000 Ft-tól a szállítás ingyenes.

 

Utánvét díja

 

Az utánvét szolgáltatás díja:

10 000 Ft-ig

590 Ft

 

20 000 Ft-ig

770 Ft

 

50 000 Ft-ig

960 Ft

 

100 000 Ft-ig

1 100 Ft

 

100 001 Ft-tól

1 250 Ft

 

Vásárláskor bankkártyás fizetés menete

A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉG ÁTMENETILEG FELFÜGGESZTÉSRE KERÜLT FEJLESZTÉS MIATT. VÁRHATÓAN 2023.10.31-TŐL LESZ ÚJRA ELÉRHETŐ. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

 

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése (Vásárlás véglegesítés) után Önt a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. weblapjára irányítjuk, ahol a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják.

 

A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, és Maestro típusú kártyákat fogadja el.

 

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

 

A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. hibaüzenetben közli a hiba okát.

 

Bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége: (1) kártyaszám (a kártya előlapján szereplő, 13-19 jegyű szám) (2) lejárati dátum (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám) (3) érvényesítési kód (a kártya hátlapján az alá írás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2).

 

Ahhoz, hogy a kártyás vásárlás sikeres legyen a következőkre figyeljen: i) csak a fenti kártyatípusokkal próbáljon fizetni ii) a számláján legyen mindig megfelelő fedezet iii) pontosan adja meg a kártyaadatokat iv) figyeljen arra, hogy kártyája ne legyen lejárva.

 

Az Online Szaküzlet felé történő fizetési tranzakció költsége nem terheli a fizető kártyabirtokost.

 

 

 

Ⓒ THAUMA Kft. Minden jog fenntartva. | tervezte: mvitel.hu | készítette: webout.hu